Політична реклама

Джазові вихідні у Львові: платні та безкоштовні події AlfaJazzFest-2012

1198 0
Другий міжнародний джазовий фестиваль Alfa Jazz Fest пройде у Львові 1-3 червня 2012 року. Цього разу джаз у Львові лунатиме на трьох сценах: велика платна сцена в Парку культури та дві безкоштовні – в дворику Палацу Потоцьких і на площі Ринок.

Програма AlfaJazzFest-2012:

 

Парк Культури ім. Б. Хмельницького

1 червня

19:00 - KENNY GARRETT

Альт-саксофоніст, бенд-лідер і композитор Кенні Гарретт (Kenny Garrett) - один з найбільш впливових сучасних джазових музикантів. Вражаюча сольна дискографія і численні записи альбомів з корифеями джазу - зайвий тому доказ.

21:00 - RICHARD BONA BAND

Рішар Бона (Richard Bona) - ймовірно, найвідоміший джазовий музикант з Африки. Незважаючи на те, що Рішар вже давно не живе в рідному Камеруні, він ніколи не забуває про своє коріння і його музика - синтез сучасного джазу, ф'южн та африканської етно-музичної традиції.

2 червня

19:00 - CASSANDRA WILSON

Кассандра Вілсон - одна з найяскравіших джазових співачок сучасності, композитор, продюсер, володарка двох премій Grammy.

21:00 - ДЖОН МАКЛАФЛІН

Джон МакЛафлін - легендарний британський гітарист, який грає у стилі джаз-фьюжн, один із найвпливовіших музикантів сучасності.

3 червня

19:00 - JOHN PATITUCCI TRIO

Джон Патітуччі (John Patitucci) - американський джазовий контрабасист та бас-гітарист італійського походження, дворазовий володар премії Grammy. Джон Патітуччі один з небагатьох басистів, які однаково віртуозно і винахідливо грають і на бас-гітарі, і на контрабасі.

21:00 - GINO VANNELLI BAND

Джино Ваннеллі (Gino Vannelli) - канадський співак, музикант і композитор італійського походження, який працює в стилях соул, поп-рок, джаз, фанк. Неодноразовий номінант Grammy. За сорокарічну кар'єру Джино Ваннеллі випустив близько 20 альбомів.

Площа Ринок

1 червня

17:00 - ManSound + Піккардійська терція (Україна)
18:30 - Nikolay Moiseenko Project / Проект Ніколая Моісеєнка (Росія)
20:00 - Scott Henderson Trio / Тріо Скотта Хендерсона (США)

2 червня
17:00 - Квартет Аркадія Шилклопера (Росія)
18:30 - Marek Napiorkowski Group / Група Марека Напьорковського (Польща)
20:00 - Dislocados / Діслокадос (Україна)

3 червня
17:00 - Денис Мороз & AQ (Україна)
18:30 - Miki Birta & Friends / Мікі Бірта і Друзі (Угорщина)
20:00 - Walk Away (Польща)

площа біля Палацу Потоцьких:

2 червня

11:30 - Секстет Григорія Паршина (Україна)
13:30 - Тріо Іванов – Гладенький - Волков (Україна)
15:30 - Квінтет Ольги Лукачової (Україна)

3 червня
11:30 - Тріо Наталії Лебедєвої (Україна)
13:00 - Vitimes (Німеччина - Білорусь)
15:30 - Квартет Олексія Саранчина (Україна)

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!