Дзідзьо повідомив, що його товариша важко поранено на Яворівському полігоні

28304 0
Військовий отримав три осколки під час ракетного удару.
Фото: showbiz.fakty.ua

Фото: showbiz.fakty.ua

Через ракетний обстріл Яворівського полігону вчора, 13 березня було важко поранено близького товариша співака Дзідзя (Михайла Хоми) військового Романа Кулика. Чоловік отримав три осколки, два з яких лікарі витягнули вчора, а третій – сьогодні. Про це співак повідомив у Instagram.

«Вчора в результаті ракетного удару росії по Яворівському полігоні тяжкі поранення отримав мій друг, з яким я працюю вже більше 15 років, Роман Кулик. Роман пішов служити, як тільки почалася війна. Він завжди для мене був і є тим, хто любить працювати, вміє і знає, як все правильно зробити, організувати… Вчора лікарі не відходили від Романа в реанімації, дістали два осколки з легені та печінки, сьогодні третій осколок треба дістати. Ромчик, я знаю ти сильний духом, непереможний, з молитвою дружини Наталі, двох синів і всіх нас, – ти одужаєш», – написав Дзідзьо.

Нагадаємо, що учора, 13 березня, окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки. За попередніми даними, там загинуло 35 військових. 

Через ракетні удари загинув полковник Олег Ящишин та офіцер Кирило Вишиваний, старший брат Василя Вишиваного, який 10 днів тому поліг у боях з окупантом на сході України. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!