Easy English на карантин. Підбірка безкоштовних ресурсів, щоб вивчити англійську мову

27868 0
For the Love of English...
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Карантин –  не час нудьгувати. Tvoemisto.tv підготувало перелік сайтів, на яких безкоштовно можна вивчати англійську мову.

Читайте також: Три тижні карантину з користю. Підбірка безкоштовних освітніх платформ

До прикладу, Prometheus пропонує 5 безкоштовних курсів для вивчення англійської мови за певними категоріями: «Англійська для журналістів», «Англійська для кар’єрного зростання», «Англійська для бізнесу та підприємництва», «Англійська для медіаграмотності» та «Англійська для STEM (наука, техніка, інженерія та математика)». Ці курси є корисним і простим путівником для вивчення іноземної.

На Duolingo ви зможете вивчити мову з нуля. Програма побудована по рівнях. Тут потрібно набирати певну кількість балів за правильні відповіді. Досягати прогресів досить легко.

Граматику, тести, блоги, інструкції для правильної вимови можна знайти на LearnEnglish. Ресурс пропонує і прості уроки, і ігри, і спілкування у чаті.

Багато відео та аудіоматеріалів із прикріпленими текстами та транскрипцією ви зможете знайти на BBC Learning English. На цьому ресурсі є дуже цікавий курс історій для дітей. Цікаво, що тут можна читати і новини. Для самостійного вивчення англійської стане у нагоді змісточно наповнений British Council LearnEnglish

Можна відвідати практичний сайт із стандартними уроками Real-english.com На «Реальній англійській» також є відеоуроки із відповідними субтитрами. Тут також пропонують чимало вправ. Досить легкий у користуванні є сайт професора Пола Learn American English online, на якому весь матеріал поділений за кольорами.

Яскраво наповнений ресурс Livemocha пропонує розвинути комунікативні навики, послухати оригінальні розповіді та вивчити нові слова.

Приєднатися до навчання англійської можна і на сайті Bussu. Тут Вам нагадують, що щодня потрібно розмовляти англійською хоча б 10 хвилин. Дивитися навчальні відео, серіали, фільми та ютуб-епізоди можна на Оroro.tv

Не пропускати уроки англійської закликає ресурс Film-english Це дуже крутий сайт із короткометражками із покроковими завданнями та підбіркою виразів.

Натомість меломанам можна вивчати англійську через музику на сайті TuneintoEnglish  На ньому можна співати караоке, проходити певні вправи до пісень.Також радимо встановити собі на телефони мобільний додаток LyricsTraining Із ними можна насолоджуватися музикою і ловити англійську на слух, співати разом з улюбленими співаками.

Неймовірно цікавим за своєю подачею є ресурс FreeRice. Тут навчання побудовані у форми гри, де ти маєш вибирати правильні відповіді. Щоцікаво, сервіс підтримує Всесвітня продовольча програма Організації Об’єднаних Націй, тому коли ти відповідаєш правильно, ти отримуєш рис, аби нагодувати голодних.

Є ще ресурс для покращення навиків правопису Myspelling, коли потрібно «ловити» слова і одразу їх записувати. А готуватися до іспитів з англійської можна на сайтах МanyThings ЕxamEnglish

Читати книги в оригіналі з професійним перекладом ви зможете на Babeleo. Безкоштовні аудіокниги можна також завантажити із платформи Loyalbooks Різноманітні відеоуроки ви знайдете на Engvid.  А мотиваційні пізнавальні лекції англійською на TED.

Також багато навчальних матеріалів містить платформа Сoursera. Водночас долати мовні бар’єри, будувати діалог можна через Tandem.

Якщо ви захочете позайматися англійською із дітьми, то відкривайте Enpodcast. Він наповнений авторськими подкастами на цікаві теми, озвученими носіями мови. 

Або ж дітям буде цікаво використовувати ресурс, на якому можна дивитися відео, читати історії і слухати пісеньки –  British Council Learn English

Христина Гоголь

Повна або часткова републікація тексту без згоди редакції заборонена та вважатиметься порушенням авторських прав.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!