«Едем Резорт» біля Львова отримав статус п'ятизіркового готелю

4092 0
Відомий відпочинковий комплекс «Едем Резорт» Ігоря Кривецького тепер матиме 5 зірок.
Фото: Lviv1256.com

Фото: Lviv1256.com

Готель «Edem resort Medical and Spa» отримав категорію п'ятизіркового готелю. Таке рішення ухвалили на засіданні комісії з категоризації закладів розміщення, інформує Державне агентство розвитку туризму України.

Відпочинковий комплекс «Едем Резорт» знаходиться за 26 км від Львова – у селі Стрілки Перемишлянського району на Львівщині. На його території зназодиться готель, SPA, гольф-клуб, альпін-парк, ресторани, медичний центр.

Додамо, що у Львові 5 зірок мають BANKHOTEL на вулиці Листопадового чину та Grand Hotel Lviv Luxury & Spa на проспекті Свободи.

Як відомо, «Edem resort Medical and Spa» належить колишньому нардепу та спонсору партії «Свобода» Ігорю Кривецькому. Наші Гроші. Львів писали, що він привласнив 65,5 га землі навколо курорту «Едем Резорт». 

Нагадаємо, що Верховна Рада ухвалила законопроєкт, який дозволяє розташовувати зали з ігровими автоматами тільки в готелях, які мають п'ять зірок.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!