У Львові тимчасово не працює ефірне радіо та телебачення. Коли відновлять

6006 0
Повністю або частково відсутнє ефірне мовлення в аналоговому та цифровому форматі.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Сьогодні, 3 вересня, у зв'язку з профілактичними роботами у Львівській області вимкнули обладнання, яке задіяне для розповсюдження телевізійних та радіопрограм, передає прес-служба ЛОДА.

Згідно з узгодженим із замовниками графіку планово-профілактичних робіт на 2018 рік, наразі виконують піврічне технічне обслуговування антенно-фідерних систем та пристроїв електроживлення РТПС, РТС, РРС та ЦКУ РТ.

Читайте також: Що робити після відключення аналогового телебачення в Україні

«Під час проведення робіт, а саме з 2:00 до 14:00, вимкнено обладнання, яке задіяне для розповсюдження телевізійних та радіопрограм», – йдеться у повідомленні.

Із цього приводу в зазначений період повністю або частково буде відсутнє ефірне мовлення як в аналоговому так і в цифровому форматі.

Нагадаємо, 1 вересня, в Україні відключили аналогове телебачення. Після чого вся країна має перейти на цифрове телебачення. Пізніше у Кабінеті Міністрів повідомили, що залишить аналогове мовлення для Національної громадської телерадіокомпанії України та місцевих телекомпаній, які не мають ліцензій на цифрове мовлення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!