На правах реклами

У Львові завершили будівництво нової школи-ліцею

8814 0
Роботи з добудови та облаштування нового приміщення школи для навчання дітей з 1 по 9 клас тривали 3 роки, і це вже друга школа, яку збудувала компанія ЕКО-ДІМ у Львові.

Зараз завершуються останні приготування перед початком роботи новозбудованої школи-ліцею ЕКОЛЕНД, навчання в якій розпочнеться вже з цього вересня.

Перша школа компанією ЕКО-ДІМ була збудована в 2011 році в Шевченківському районі міста в мікрорайоні ЕКО-ДІМ на Плуговій. У вересні цього року запрацює і друга, нова школа на Сихові (поруч житлових комплексів ЕКО-ДІМ на Червоної Калини).

На базі школи вже протягом року працює дитячий садок, а відтепер завершується облаштування  всього навчального комплексу – садок, підготовка до школи, школа, ліцей. 

Сучасні класи для навчання, спортзал, їдальня, актовий зал, сцена та зал, спортивне поле, відеоспостереження навчального комплексу, молодий сад і альтанки для занять на відкритому повітрі. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!