Екологічні дитмайданчики Львова. Локації і плани

1925 0
Дитячі екомайданчики у Львові будують у парках, скверах. Вони зроблені з натуральних матеріалів та мають лазанки.
Фото:Фейсбук Містобудування

Фото:Фейсбук Містобудування

У Львові у Замарстинівському парку планують збудувати новий екомайданчик для дітей із лазанкою у вигляді корабельних вітрил. Він має з’явитись до кінця цього року. Йдеться про майданчик такого типу, як у сквері поблизу церкви Юра. Про це інформує Львівська міська рада.

Дитячі екомайданчики у Львові будують у парках, скверах. Вони зроблені з натуральних матеріалів та мають елементи лазанок.

Один з перших таких у 2016-му облаштували у парку «Знесіння». Там є мотузковий парк для сімейного та корпоративного дозвілля. До речі, лазанки там розраховані і на дорослих.

Також є такі спортивно-ігрові зони із лазанками у Парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького, парку «Горіховий Гай», сквері біля собору Святого Юра. Також два екологічні майданчики з елементами лазанок з’явилися у парках ім. Виговського та «Білогорща».

«Наглядають за ними ЛКП «Зелений Львів». До кінця року ще один екомайданчик із лазанкою у вигляді вітрил корабля має з‘явитися у Замарстинівському парку», – інформують у Львівській міській раді.

Нагадаємо, що майданчик поблизу церкви Юра облаштували у межах Громадського бюджету у 2019 році.  Вартість робіт становила понад мільйон гривень. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!