Політична реклама

Економічний форум тепер відбуватиметься у Львові

1328 0
21 серпня провела зустріч робоча група з підготовки та проведення ХІІ Міжнародного економічного форуму. Під час засідання затверджено тематику та формат ХІІ Міжнародного економічного форуму «Стратегії. Інвестиції. Співробітництво».

Вперше в історії таких форумів, значну увагу буде приділено стратегічному розвитку та інвестуванню в агропромислову галузь, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Нагадаємо, що в попередні роки Економічний форум проходив у Трускавці, а цьогорічний Форум відбудеться 12 жовтня в конференц-залах стадіону «Арена Львів». 

Очікується, що участь у Форумі візьмуть понад 300 осіб, у тому числі лідери країн Східної та Західної Європи, дипломати, провідні експерти, інвестори та бізнесмени, представники країн та регіонів Польщі, Німеччини, Канади та ін.

 

Джерело : galinfo.com.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!