На правах реклами

Економія часу та ресурсів. Як бізнесу платити за електроенергію одним рахунком

1396 0
Клієнт зможе сплачувати лише один рахунок, який виставляє персональний менеджер компанії-постачальника.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

ТОВ «Львівгаз збут», що працює під брендом «Твій Газзбут», надає можливість клієнтам – юридичним особам зекономити свій час і спростити ведення бухгалтерії. Тепер замість оплати двох рахунків двом окремим компаніям (за послугу з постачання електроенергії та за послугу з розподілу електроенергії) клієнт може сплачувати лише один рахунок, який виставляє персональний менеджер компанії-постачальника.

Клієнт сплачує за послугу з розподілу в розмірі тарифу, який встановлює Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП). Тобто, в тому ж самому розмірі, як і при здійсненні оплати клієнтом безпосередньо оператору системи розподілу (ОСР).

Після запровадження нової моделі українського енергоринку діяльність з розподілу електроенергії та діяльність з постачання електроенергії здійснюють різні юридичні особи, кожна з яких має ліцензію на свій вид діяльності.

Розуміючи потреби клієнтів у економії часу та ресурсів, «Львівгаз збут» надає можливість укласти лише один договір з компанією-постачальником та взаємодіяти з питань оплати за обидві послуги (за послугу з постачання електроенергії та за послугу з розподілу електроенергії) лише з одним персональним менеджером.

При цьому, як за послугу з постачання з електроенергії, так і за послугу з розподілу електроенергії, клієнт може сплачувати, згідно з обраним графіком. Для клієнтів «Львівгаз збут» це три варіанти на вибір:

  • попередня оплата;
  • подекадна оплата;
  • післяплата.

Якщо клієнт обрав попередню оплату, то до 25 числа місяця, що передує місяцю постачання, він отримує та сплачує єдиний рахунок за постачання та розподіл. У разі подекадної оплати клієнт сплачує рахунок 5, 15 та 25 числа місяця постачання, у разі післяплати – до 10 числа місяця наступного за місяцем постачання.

Про всі деталі пропозиції «Електроенергія: постачання + розподіл» дізнавайтеся за телефоном: (067) 642-56-56 або на сайті ТОВ «Львівгаз збут».

Довідка

ТОВ «Львівгаз збут» – надійний постачальник природного газу та електроенергії. Компанія понад шість років стабільно та безперебійно забезпечує клієнтів енергоресурсами. Ліцензію на право провадження діяльності із постачання електричної енергії ТОВ «Львівгаз збут» отримало в червні 2020 року. Компанія постачає електроенергію непобутовим споживачам.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!