На правах реклами

Економити час та гроші: у Львові діє сервіс резервування ліків

4266 0
Мережа аптек DS запустила онлайн-сервіс резервування ліків. Після резервування на сайті сформоване замовлення ви можете забрати в аптеці поза чергою.
фото: firtka.if.ua

фото: firtka.if.ua

Переваги онлайн-аптеки

Інтернет-аптека DS - це найбільша онлайн -аптека Західної України, де кожен користувач може  купити лікарські засоби за оптимальними цінами і використовувати зручний довідник ліків. На порталі широко представлені лікарські засоби, дитяче харчування, засоби гігієни та інша корисна продукція тільки якісних торгових марок.

Як користуватись

Онлайн-аптека має відмінно продуманий пошук ліків і продукції. Для клієнта відразу доступна найпотрібніша інформація: ціна препарату  та доступний залишок в конкретній аптеці. Резервування ліків онлайн в мережі аптек DS зроблено для фіксування ціни покупцеві. Сайт підкаже додаткову інформацію про аптеку: час роботи, довідкові телефони та інше.

Не варто шукати дешеві лікарські засоби сумнівної якості в звичайних аптеках, на сайті пошук ліків все виконується набагато швидше, а вся продукція, яка присутня в асортименті, має належні сертифікати і є оригінальною. Великий вибір товару задовольнить будь-які потреби покупця, а вартість товарів здивує.

Також для зручності клієнтів запустили і мобільний додаток резервування ліків. Це видкий та зручний спосіб пошуку ліків та їх резервування через будь-який пристрій. Завантажити додаток можна тут.

Можливості особистого кабінету

-          Детальна історія замовлень – перелік замовлень, які здійснив користувач в мережі аптек D.S.

-          Підключення до програми лояльності без картки D.S. – можливість отримати електронну картку клієнта, можна пред’являти в аптеці номер картки з телефону для отримання знижки

-          Історія покупок – перелік здійснених по картці клієнта покупок, (номенклатура/кількість/сума/аптека)

-          Особисті дані – контактна інформація користувача, введена при реєстрації

-          Баланс балів – історія нарахування/списання балів

Таким чином, резервуючи конкретні ліки, які ви хочете придбати, або косметичні засоби, ви суттєво зекономите не тільки свій час, але і кошти.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!