Ексчиновника Львівської обласної ради судитимуть за розтрату коштів

1615 0
Чоловіка обвинувачують у службовій недбалості.
Фото: Тelegraf

Фото: Тelegraf

Колишній виконувач обов’язків директора одного з комунальних підприємств Львівської обласної ради, 57-річний львів’янин, затвердив акти робіт із переоснащення котельних у лікарні у Городоцькому районі та школи на Радехівщині, із недостовірними даними.

Читайте також: Чиновників ЛОДА підозрюють у привласненні грошей під час будівництва амбулаторії

Як встановили правоохоронці, до переліку були внесені роботи, які фактично не були виконані. В результаті підрядникам безпідставно переказали більше 400 тисяч гривень з обласного бюджету, що підтверджується висновками судово-економічної, будівельно-технічної та інших експертиз.

Слідчі повідомили чоловікові про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 та ч.2 ст.367 (Службова недбалість) КК України. Максимальне покарання, що йому загрожує – позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!