Віртуальна мандрівка замками Львівщини. Що подивитись?

5095 0
Департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації ініціював та розпочав реалізацію культурного проекту «Віртуальні тури музеями області. Відвідай. Це цікаво». Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.
Фото: wikipedia.org, uamodna.com, galychyna.info, neo7777vitaha.livejournal.com

Фото: wikipedia.org, uamodna.com, galychyna.info, neo7777vitaha.livejournal.com

«У рамках проекту створено інтерактивну карту, на якій можна переглянути цікаві місця Львівщини, вирушити у віртуальну подорож чи спланувати цікавий, пізнавальний культурно-туристичний маршрут», – розповіла заступник директора департаменту Мирослава Туркало.  

Читайте також: 10 місць в Україні, які схожі на світові курорти

До зазначеного проекту уже включено Олеський і Золочівський замки, Музей визвольної боротьби України, Історико-краєзнавчий музей м. Винники, Палац Потоцьких у Червонограді, Палац Бандінеллі у Львові, музей-садибу Маркіяна Шашкевича у с. Підлисся Золочівського району та музей Івана Виговського у с. Руда Жидачівського району, церкву Св. Параскеви у Буську (XVIII ст) та церкву Юри у Дрогобичі (XV ст).

Віртуальний тур має унікальний дизайн і включає в себе ряд сферичних панорам з можливістю переходів з одного виставкового залу в інший, з поверху на поверх, входу та виходу з об’єкта, огляду загальної панорами місця.

Читайте ткож: Львів'ян запрошують: найбільші музеї Польщі зробили безкоштовний вхід для туристів

Важливо, що зазначену карту постійно наповнюватимуть новими об’єктами культури, історії, архітектури Львівщини.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!