Ексменеджер Ахметова. Укрзалізниці призначили нового керівника

1244 0
Він виконуватиме обов'язки голови правління до 31 грудня 2021 року або до призначення постійного голови правління.
автор: артем ільїн/нв

автор: артем ільїн/нв

Кабінет міністрів України призначив виконуючого обов'язки голови правління ПАТ «Укрзалізниця». Ним став Олександр Камишін. Рішення ухвалили сьогодні, 11 серпня, на засіданні уряду. Про це у себе в Телеграмі повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

Як пише Ліга, Камишін працював у аудиторській компанії KPMG на посаді аудитора у 2006-2008 роках. Продовжив кар'єру в Dragon Capital, де працював до 2012 року. Із квітня 2012 до квітня 2019 року обіймав посаду менеджера з інвестицій СКМ Ріната Ахметова. Паралельно був членом наглядової ради компанії Portinvest. З січня 2020 року – керуючий партнер Fortior Capital. Також з липня 2011 року – видавець Latifundist Media.

Читайте також: Як і коли може змінитись територія біля залізничного вокзалу у Львові. Візуалізація

Камишін виконуватиме обов'язки голови правління до 31 грудня 2021 року або до призначення постійного голови правління, якщо воно відбудеться раніше.

Нагадаємо, що 4 серпня РНБО доручила Кабміну покласти обов'язки голови правління УЗ на міністра інфраструктури Олександра Кубракова. 9 серпня наглядову раду УЗ звільнив з посади в.о. глави правління Івана Юрика і рекомендував Кабміну призначити на цю посаду радника міністра інфраструктури Олександра Камишіна.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!