Ексміністерка Уляна Супрун видала книгу «Мочи манту»

2317 0
Книга уже є в продажі.
Фото: Уляна Супрун

Фото: Уляна Супрун

Колишня очільниця МОЗу Уляна Супрун видала книгу «Мочи манту», яка сьогодні вийшла у продаж. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

Читайте також: Уляна Супрун розповіла, чи варто використовувати гірчичники при застудах

«У часи, коли українці бояться вакцинуватися навіть попри пандемію, коли після випадкового пчиху скуповують аптечні запаси антибіотиків, коли шкільні підручники навчають лікувати рак содою – країні потрібен новий герой. Герой, який розправиться з совковим мракобіссям та розірве ланцюг неправильних рішень, що заважають нам бути здоровими. Зустрічайте – Здоровий Глузд. Головний герой нашої нової книжки «Мочи манту», – розповіла Уляна Супрун.

У книзі можна знайти ключові тези ексміністерки, доповнені фактами, історіями, спостереженнями та спогадами, а також пояснення про те, звідки беруться медичні міфи і як з ними боротися. Книжка наповнена яскравими ілюстраціями.

Читайте також: Українці почали приймати антибіотики у 3,5 рази частіше, ніж до Сovid-19, – Уляна Супрун

Придбати книгу можна на сайті. Також на читачів чекають круті футболки зі Здоровим Глуздом. Кошти, які зберуть від продажу книги використають, як сказала Уляна Супрун, на поширення здорового глузду в Україні.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!