Екс-начальнику карного розшуку Львівщини суд призначив покарання за кермування напідпитку

1999 0
Посадовцю призначили штраф та позбавили водійських прав на 1 рік.
фото: tsn.ua

фото: tsn.ua

Залізничний районний суд Львова розглянув адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130. КУпАП (керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння), складений патрульними поліцейськими щодо екс-начальника карного розшуку Львівщини Миколи Гладюка. Про це 7 листопада повідомляють у патрульній поліції Львова.

Суд визнав винним пана Гладюка, який перебував нетверезим за кермом. За рішенням суду, поліцейський високопосадовець має сплатити 10,2 тис. грн штрафу. Також його позбавили водійських прав терміном на один рік.

Як повідомлялося, начальника управління карного розшуку поліції Львівщини Миколу Гладюка понизили у посаді після скандалу, коли його затримали нетверезим за кермом на АЗС у Львові.

За результатами службової перевірки внутрішньої безпеки МВС Миколу Гладюка звільнили з посади начальника і призначили заступником начальника управління карного розшуку Львівщини.

Нагадаємо, львівські патрульні 7 вересня зупинили автомобіль, за кермом якого знаходився начальник карного розшуку ГУ Нацполіції Львівської області Микола Гладюк. Посадовець був у нетверезому стані. Проте Микола Гладюк заперечував свою вину

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!