Екснардеп Любомир Зубач став заступником міського голови Львова

2318 0
Крім того, він увійшов до складу виконавчого комітету ЛМР.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Народний депутат  8-го скликання від «Об’єднання Самопоміч» Любомир Зубач став заступником міського голови Львова з питань містобудування. Його кандидатуру за пропозицією Андрія Садового підтримали депутати ЛМР під час пленарного засідання сьогодні, 19 вересня.

Крім того, він увійшов до складу виконавчого комітету ЛМР, натомість цією ж ухвалою передбачено вивести зі складу виконкому радника міського голови Ростислава Дацківа.

Любомир Зубач закінчив ЛНУ імені Івана Франка за спеціальністю «правознавство» та регіональний інститут держуправління при Президентові України за фахом «державне управління». З 2006 до 2015 року працював у Львівській міській раді, радником міського голови, заступником та керівником управління «Секретаріат ради».

Він був народним депутатом 8-го скликання, членом Комітету Верховної Ради з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування. У 2017 році став одним із ініціаторів законопроєкту «Про міські агломерації», який передбачає об’єднання великих міст із приміськими селами. Наприкінці серпня цього року проєкт відкликали.

Тепер пропозицію Андрія Садового мають розглянути на пленарному засіданні ЛМР, яке запланували на 19 вересня. Нині у міського голови є п’ять профільних заступників: з фінансово-економічних питань та з питань містобудування Геннадій Васьків, із питань розвитку Андрій Москаленко, з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, із питань безпеки міста Сергій Бабак, з гуманітарних питань Галина Слічна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!