Екснардеп збудує у Львові діловий центр. Фото

9237 0
На цій ділянці компанія, яка належить дружині та дітям Ігоря Васюника, планує побудувати центр ділової гостинності.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Львівські депутати затвердили ТзОВ «Львів Інвест Парк» проєкт землеустрою для відведення земельної ділянки на вул. Волинській, 10 у районі Підзамче. Компанія отримала землю в оренду на 10 років. Відповідне рішення Львівська міськрада ухвалила 25 березня.

Площа земельної ділянки становить 0,64 га. Землю відвели для реконструкції існуючих об’єктів нерухомого майна під адміністративні організації, офіси, контори.

Сьогодні тут знаходяться закинуті та занедбані будівлі.

ТзОВ «Львів Інвест Парк» зареєстроване у Львові у 2013 році. Власником компанії є дружина екснардепа із Львівщини Ігоря Васюника Оксана (63,1% акцій). Серед засновників також зазначені донька політика Олеся Васюник (21,5%) та Тарас Васюник (15,2%). Керує підприємством Тарас Перун.

Ігор Васюник був народним депутатом VII та VIII скликань та балотувався у 2020 році на посаду міського голови Львівської ОТГ.

Торік співзасновниця компанії «Моя країна», яка облаштовуватиме центр, Тетяна Овчаренко зазначала, що замість старих промислових приміщень тут планують створити центр ділової активності на 1600 робочих місць. Вона також опублікувала варіанти проєктних пропозицій із облаштування центру.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!