Політична реклама

Експерти оприлюднили пропозиції щодо ліквідації смороду у Львові

1479 0
Громадська рада при Львівській ОДА затвердила сьогодні,14 серпня, низку пропозицій до міської влади для уникнення неприємного запаху у Львові. Зокрема, експерти рекомендують встановити систему примусового вентилювання каналізаційних колекторів.

Основною рекомендацією є розробка комплексної програми модернізації каналізаційних мереж міста. Водночас, як зазначив в. о. начальника управління екології Львівської міської ради Андрій Галушко, програму вже затвердив виконавчий комітет і найближчим часом її буде винесено на розгляд сесії Львівської міської ради.
 

Також громадська рада рекомендує передати на баланс ЛКП «Львівводоканал» систему каналізаційних дощоприймачів та каналізаційних мереж міста, визначити оптимальну для міста модель гідрозатвора та організувати його виробництво у місті. Андрій Галушко водночас додав, що виробництво таких деталей саме у Львові буде однією з основних умов при оголошенні відповідного тендеру.

Крім того, міській владі пропонують провести ревізію врізок каналізаційної мережі міста у житлові будинки.

Як інформувалося раніше, львів’яни все більше скаржаться на сморід в місті.

Нагадаємо, раніше міський голова Львова Андрій Садовий, говорячи про ПрАТ «Ензим», сказав, що причиною неприємного запаху в місті залишається «одне підприємство». На його думку, це дає змогу вимагати закриття підприємства.

Натомість на «Ензимі» заявляють, що протягом останніх 5 років жодна із численних депутатських робочих груп та перевірок контролюючих органів не встановила та не оприлюднила такого офіційного заключення, що сморід у Львові спричинений «Ензимом».

Джерело: Zaxid.net

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!