Політична реклама

Експерти прогнозують суттєве подорожчання землі в Україні

1543 0
Українська земля може суттєво подорожчати.

Причина цього - збільшення інвестицій у агропромисловий сектор, - такі прогнози озвучив депутат Львівської обласної ради, член комісії з питань розвитку села та АПК, засновник ТзОВ «Барком»  Олег Баран.

За словами посадовця, Україна увійшли у десятку найпривабливіших країн світу для придбання землі, - повідомляє прес-служба депутата. Така тенденція означає зміну цінової політики.

Сьогодні агропромисловий сектор є одним з основних стратегічних напрямків у розвитку держави. Тож заохочення інвесторів вкладати гроші у цю галузь – зрозуміле.  

 На сьогодні звучать грандіозні цифри здорожчання  української землі. Мова йде про суми у  20, а той більше разів вищі від нинішніх. Звісно, такий  стрибок відбудеться не за рік чи два, - додав Олег Баран. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!