Експрес від залізничного вокзалу до аеропорту у Львові курсуватиме ще рік

5244 0
На маршруті курсуватиме один низькопідлоговий автобус.
Фото: lviv1256.com

Фото: lviv1256.com

Із 1 січня у Львові знову має курсувати експрес-автобус, що сполучає залізничний вокзал та аеропорт. Відповідну схему тимчасового маршруту погодили сьогодні, 20 грудня, під час засідання виконавчого комітету.

Читайте також: Три трамваї та 13 автобусів. Як доїхати до площі Двірцевої у Львові

Він має курсувати за маршрутом: вул. Любінська (аеропорт) – вул. Любінська – вул. Окружна – вул. Городоцька – вул. Чернівецька – вул. Городоцька – вул. Народна – вул. Любінська – вул. Любінська (аеропорт). Втім, як зазначив під час виконкому міський голова Андрій Садовий, схему руху необхідно доопрацювати.

Курсуватиме експрес до 31 грудня 2020 року. Вартість проїзду наразі не оголошують, утім зазначається, що вона має бути економічно-обґрунтованою. На маршруті курсуватиме один низькопідлоговий автобус.

Читайте також: Автобус №4а знову курсує вулицями Львова. Оновлений маршрут

Нагадаємо, експрес запрацював 10 квітня торік. Маршрут кілька разів скасовували через невелику кількість пасажирів. Знову з’єднувати залізничний вокзал і аеропорт він почав із березня.

Вікторія Ейсмунт

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!