Екстрені відключення світла та наслідки ракетних атак росії. Головні події дня у Києві

794 0
Дайджест новин за 7 грудня.
Фото: Київська міська рада

Фото: Київська міська рада

На вулиці Чорнобильській відновили багатоповерхівку після обстрілу

Днями мешканці зможуть повернутися у свої квартири в практично повністю оновленому після російських ракетних обстрілів житловому будинку на вулиці Чорнобильській у Святошинському районі Києва. Будинок на Чорнобильській – це 16-поверхівка. В будинку 126 квартир. Внаслідок потрапляння російської ракети 64 помешкання вигоріли повністю, 62 – постраждали частково. Обстеження технічного стану будинку, експертизи виявили, що несучі конструкції будівлі не пошкоджені. І будинок може бути відновлений.

Екстрені відключення світла

У Києві відбуваються екстрені відключення світла. Це необхідний крок, щоб збалансувати енергосистему та уникнути аварій на обладнанні. Графіки стабілізаційних відключень наразі не діють.

Киян закликають не виїжджати у місто на власних авто через погоду

У Київській міській військовій адміністрації закликали жителів столиці не виїжджати у місто на власних авто через погоду.

Наслідки ракетних атак росії 

У Київській області виявили уже 7 місць збивання ракет, якими росія обстріляла регіон у понеділок.

Софіко Векуа

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!