Організатора надання неправомірної вигоди ексзаступнику міністра взяли під варту. Уточнено

955 0
Строк тримання під вартою – до 24 березня 2023 року включно із можливістю внести заставу розміром 100 000 472 грн.
Фото умовне

Фото умовне

Сьогодні, 24 січня, організатора надання неправомірної вигоди ексзаступнику міністра взяли під варту. Його утримуватимуть до 24 березня 2023 року включно.

Джерело: ВАКС

Суддя Вищого антикорупційного суду у повному обсязі задовольнила клопотання детектива НАБУ і застосувала до ймовірного організатора надання неправомірної вигоди ексзаступнику міністра розвитку громад, територій та інфраструктури запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із альтернативою внесення застави у сумі 100 000 472 грн. 

Читайте також:  НАБУ затримало заступника міністра через розкрадання бюджетних коштів.

«Відповідно до частини 1 статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що НАБУ та САП викрили заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василя Лозинського на розкраданні державних коштів. Детективи затримали Василя Лозинського під час отримання 400 тис. дол. США неправомірної вигоди. Ці кошти заступник міністра одержав за сприяння укладанню договорів на закупівлю обладнання та техніки за завищеними цінами.

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!