Політична реклама

Електронні квитки для львівських автобусів з’являться не раніше 2016 року, - перевізник

1793 0
Введення електронного квитка для оплати за проїзд у міському транспорті не варто очікувати раніше 2016 року, вважає голова Львівського обласного осередку «Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників» Іван Велійка.

«Це – дуже складна і дорога система. За моєю інформацією, аби обладнати один автобус валідатором для зчитування е-квитка, треба витратити 3 тис. євро. Тому, коли це буде реалізовано, залежить від того, як швидко містом буде запропонована програма впровадження цього електронного квитка. Над цим питанням працює робоча група», – сказав Іван Велійка в ефірі tvoemisto.tv.

Він зауважив: перевізники можуть виступити партнерами такого проекту, однак основні фінансові витрати на нього має здійснити міська влада, або ж знайти для цього інвестора.

Крім того, Іван Велійка повідомив, що перевізники спільно з Львівською міською радою зараз працюють над створенням центральної міської диспетчерської, де буде зібрано інформацію про рух громадського транспорту, дані GPS-трекерів автобусів та електротранспорту тощо.

Відеозапис розмови з Іваном Велійкою на tvoemisto.tv можна переглянути тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!