Електронні табло на трамвайних зупинках запрацюють не пізніше вересня

1944 0
Сьогодні у Львові не працюють три табло на зупинках вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6. Це пов’язано з тим, що ЛКП «Львівелектротранс» змінили оператора GPS-контролю.
фото: portal.lviv.ua

фото: portal.lviv.ua

Запрацюють електронні табло не пізніше 1 вересня. Утім, у ЛКП «Львівелектротранс» не виключають, що це може статися і сьогодні. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Наразі інформацію не передають три табло.

«Одне з них не на залізничному вокзалі, оскільки вийшла з ладу плата керування. Нова вже в дорозі. І два біля «Львівської політехніки» через те, що табло було встановлене на старій зупинці, яка зараз демонтована.  Ми виготовляємо нову опору», — розповіли у ЛКП «Львівавтодор».

Читайте також: У Львові з’являться сім нових трамваїв «Електрон»

Також тимчасово відсутня інформація по маршруту №6. Як повідомили у підприємстві, це спричинено змінами трамвайних маршрутів через ремонти вулиць та постійними коригуваннями розкладу руху.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!