Політична реклама

Електронної черги для запису у дитсадок у Львові наразі не буде

3022 2
Через те, що у Львівській міській раді впроваджується загальна електронна система документообігу, розробку окремого програмного забезпечення для «електронної черги» у дитсадки Львова призупинили.

Про це розповів депутат Львівської міської ради Юрій Наумко, - інформує Zaxid.net.

За словами керівника управління освіти Львівської міськради Галини Слічної, вже створена робоча група в управлінні освіти.

Малювати перші проекти почали приблизно в той самий момент, коли почалися дії по створенню загальної системи електронного документообігу у Львівській міській раді. Тому прийняли рішення призупинити розробку окремого проекту для дитсадків, бо йдеться про розробку спільних стандартів для всіх подібних продуктів у межах Львова.

У Львівській міськраді кажуть, що система знаходиться на стадії розробки і поки, що невідомо чи буде інтегровано в неї окреме програмне забезпечення для «електронної черги» у дитячі садки.


Читайте також:
9 Жовтня, 2013 17:25
Наталя Ось...і нас сьогодні відправили. Сказали, що записувати не будуть, а реєструватися на сайті. Що за безлад і куди нам звертатися???
25 Вересня, 2013 22:36
лілія Тоді чому завідуючі дит садочку посилаючись на електронну чергу відмовляються записати дитину на2014-*2015 рік???!!!
Сихів
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!