Політична реклама

Електронну дошку з віршами героя Небесної сотні встановлять в бібліотеці у Львові

2703 0
Ініціативна група соціологів та дизайнерів встановить у Львові електронну меморіальну дошку Богдану Сольчанику – молодому досліднику та соціологу, який трагічно загинув в Києві на Майдані 20 лютого.
Фото з Facebook Vira Hoy

Фото з Facebook Vira Hoy

Про це пише у себе на Facebook сестра Богдана Сольчаника Віра Гой.

Таку електронну дошку планують встановити у читальному залі Наукової бібліотеки Львівського національного університету імені Івана Франка (вул. Драгоманова, 5). Формат дошки: планшет на підставці, на який буде завантажено публіцистичні та академічні праці Богдана, вірші, фото із ним, а також спогади про нього.

«Значна частина роботи виконується на волонтерських засадах, однак є низка витрат, які неможливо покрити виключно ентузіазмом – придбання планшету, створення програмного забезпечення для його підтримки, технічні матеріали для встановлення. Сума, яку ми повинні зібрати, становить 7,65 тис. грн», – пише Віра Гой.

Всі охочі долучитися до проекту можуть звертатися до контактних осіб: Данило Судин, тел.: 093-59-43-163, [email protected]; Інга Козлова, тел.: 067-67-38-031, [email protected]; Наталя Отріщенко, тел.: 063-641-86-33, [email protected].

Кошти можна перерахувати на картку ПриватБанку 5168 7553 6607 0106 Mariya Pohorilko/Марія Погорілко (наречена Богдана).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!