Електропостачання сьогодні обмежили у чотирьох областях

802 0
Зокрема, йдеться про Київ та область.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Сьогодні «Укренерго» був змушений обмежити споживачів Києва, Київської області, Чернігівщини, Черкащини та Житомирщини. Це необхідно, щоб уникнути перевантаження мереж в цих регіонах. 

Джерело: НЕК «Укренерго»

«Наразі по всій країні 70 наших ремонтних бригад ремонтують інфраструктуру після ракетних обстрілів. Сотні наших співробітників працюють 24/7, для якнайшвидшого відновлення енергопостачання в усіх постраждалих регіонах», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Що робити без світла, газу та тепла. Перелік необхідних речей  

Водночас, як зазначило «Укренерго», живлення відновили на Хмельниччині після масованого ракетного удару російського агресора 22 жовтня. Також тривають роботи для відновлення енергопостачання Рівненщини, Черкащини та на Волині.

Зазначимо, що про час та тривалість можливих відключень та відновлення постачання світла на Київщині ДТЕК «Київські електромережі» повідомлятимуть додатково на сайті та сторінках в соцмережах.

Дізнатись час відключення у Києві за вашою адресою можна тут.

Софія Шавранська

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!