Elos-омолодження: як виглядати молодшою?

4008 0
З приходом весни жінці, як ніколи, хочеться виглядати красивою і молодою. Та й коли, як не навесні, починати всерйоз турбуватись про зовнішній вигляд? Молодість у 21-му сторіччі – не така вже й складна задача. Є багато технологій, які допомагають зберігати красу без хірургічного втручання.
фото: Оксфорд Медікал

фото: Оксфорд Медікал

Однією з таких технологій є безопераційне Elos-омолодження.

У теперішніх умовах жінкам важко турбуватись про молодість своєї шкіри: швидкий темп життя не лишає часу на тривалі процедури. 

Elos-омолодження ідеально підходить для сучасної жінки:

1.    Омолодити можна не тільки шкіру обличчя, але й шиї, декольте та рук.

2.    Elos-омолодження покращує еластичність та пружність шкіри, зменшуються зморшки, покращується колір шкіри, звужуються пори та зникають плями після висипань, судинні зірочки.

3.    Після процедури немає реабілітаційного періоду. Тому одразу після закінчення процедури можна вертатись на роботу та вести активне соціальне життя.

4.    Це зовсім не боляче. Під час процедури відчувається лише приємне тепло та невеличке поколювання.

5.    Шкіра не подразнюється, не червоніє і не лущиться.  

Це технологія глибокої дії, яка проникає у шкіру за допомогою поєднання енергії світла та струму. Метод цілком природний - він прогріває глибокі шари дерми і стимулює утворення власного колагену. Таким чином покращується колір, текстура, пружність шкіри та розгладжуються зморшки.

Зміни помітні з 4 по 14 день після процедури. Аби досягнути максимального ефекту рекомендовано курс з 4-5 процедур. Процедура проводиться 1 раз у 3-4 тижні.

Перед процедурою не можна засмагати , відвідувати сауну, солярій. У Львові таку процедуру можна пройти у медичному центрі «Оксфорд Медікал» - лікар допоможе підібрати необхідний курс. ®

На безкоштовну консультацію можна записатись за телефоном:

(032)245-00-00

Зараз в Окфорд Медікал проходить акція: 3+2=3.  Де, отримавши 3 процедури, 2 у подарунок.

Детальніше тут.

І ще одна весняна акція для краси: курс схуднення Вела Шейп за неймовірної ціною.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!