Енергетики просять підприємства Львова працювати вночі. Графік відключень світла

3712 0
В Об’єднаній енергетичній системі України продовжується дефіцит балансу виробітку та споживання електричної потужності. Введені в дію графіки обмеження споживання електричної потужності для підприємств Львівщини передбачають, що відмикати подачу електроенергії цим споживачам будуть з 4 до 5 грудня у період 08:00-11:00 та 16:00-22:00.

«Ці заходи водяться в дію з метою недопущення спрацювання гідроресурсів та відділення Об’єднаної енергосистеми України від енергооб’єднання країн СНД та Балтії», – пояснюють у відділі корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго».

Зі своєї сторони ПАТ «Львівобленерго» звертається до керівників підприємств переглянути графіки виробничої діяльності з врахуванням можливості роботи в період з 22:00 по 07:00 – коли зменшується дефіцит потужності до належного рівня і, відповідно, НЕК «Укренерго» не вводить в дію графіки аварійних відключень.

«Організувавши господарську діяльність в нічні години, ви допоможете зберегти збалансовану роботу Об’єднаної енергетичної системи України та енергетичну безпеку держави», – додають у «Львівобленерго».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!