EPAM спрямовує 5,5 млн грн до ЮНІСЕФ на потреби медичних закладів у боротьбі із коронавірусом

2911 0
Закупити благодійну допомогу мають упродовж найближчих тижнів.
Фото: Epam

Фото: Epam

Український офіс компанії EPAM Systems, провідного світового постачальника послуг з розробки цифрових платформ та програмного забезпечення, здійснює благодійний внесок в обсязі 5,5 млн грн до ЮНІСЕФ на підтримку протидії поширенню COVID-19.

Кошти від компанії EPAM Ukraine спрямують ЮНІСЕФ на програми для охорони здоров’я та захисту населення України у надзвичайних ситуаціях, а саме на потреби медичних установ країни в обладнанні інтенсивної терапії для реанімаційних відділень та засоби діагностики, необхідних для профілактики та лікування COVID-19. Ця ініціатива є частиною глобальних зусиль компанії у наданні допомоги країнам, де розташовані офіси EPAM.

«ЮНІСЕФ радий бачити, що приватний сектор в Україні, у тому числі й IT сектор, об’єднуються у боротьбі з COVID-19. У часи кризи важливо, що бізнес спрямовує свої ресурси у насущні проблеми і виділяє кошти для тих, хто цього потребує найбільше», – зазначила голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні Лотта Сильвандер.

Закупити благодійну допомогу мають упродовж найближчих тижнів та передати до медичних закладів центральних, східних та західних областей Україні.

«Пандемія COVID-19 охопила увесь світ, кожен з нас може опинитися у лікарні із ускладненнями через вірус. Ми не можемо залишати медицину сам на сам із пандемією у цей час. EPAM долучається до руху проти коронавірусу разом із ЮНІСЕФ та іншими фондами. Переконаний, що разом ми зможемо зробити більше та створити кращі умови профілактики й лікування для українців», – коментує віце президент, голова EPAM у Центральній та Східній Європі Юрій Антонюк.

Додатково EPAM Ukraine виділяє близько 1,5 млн.грн на потреби медичних закладів Києва, Львова, Харкова, які вже звернулись до локальних ІТ-спільнот. До благодійної ініціативи  бізнесу долучаються і його спеціалісти, надаючи фінансову підтримку у закупівлі засобів індивідуального захисту локальним фондам-партнерам компанії.   

Довідка про EPAM Systems  

Заснована в 1993 році компанія EPAM Systems Inc. (NYSE: EPAM) сьогодні є провідним світовим постачальником послуг з розробки програмного забезпечення і цифрових платформ, дизайн-агентством. Використовуючи свій багаторічний технологічний досвід і компетенції в сфері консалтингу, дизайну та інноваційних стратегій, EPAM тісно співпрацює зі своїми клієнтами для створення передових рішень, які перетворюють складні бізнес-завдання в реальні бізнес-можливості. Команди професіоналів EPAM працюють з замовниками в більш ніж 25 країнах в Північній Америці, Європі, Азії і Австралії. На думку найбільших світових незалежних дослідницьких агентств, EPAM є лідером в декількох категоріях. Починаючи з 2013, щорічно визнається однією із 4-х технологічних компаній, що увійшли до списку Forbes як «25 найбільш швидкозростаючих публічних технологічних компаній». Більше про EPAM на сайті http://www.epam.com/ та сторінці на Facebook.  

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!