Чергова нагода на Львівщині та яка доля розкішного палацу на Тершаковців. Головне

1317 0
Найважливіші новини за добу, які ви могли не побачити або пропустити.

Негода у Львові повалила 27 дерев, з них 9 по місту і 18 у парках. Також буревій поламав 15 гілок. У місті також сталося підтоплення на вул. Ряшівська-Городоцька.

У гуртожитках Львівського національного університету імені Івана Франка катастрофічно не вистачає місць для студентів. Бракує в межах 1300-1500 місць.

Читайте також: Очно чи дистанційно. Як у Львові розпочнуть навчання студенти університетів

Власник частини будинку на вул. Тершаковців, 4 у Львові мав ще до кінця 2020 року виконати певні роботи зі захисту будівлі від руйнування, але він досі цього не зробив. Якщо у десятиденний термін він не подасть інформацію про виконані роботи, то рішення знову винесуть на адмінкомісію, аби притягнути його до відповідальності.

У Києві на вулиці Інститутській почали встановлювати інсталяцію до Дня незалежності України із радянською атрибутикою. Серед декорацій помітили вуличні автомати для газованої води, дитячу машинку та холодильник для морозива. З так званих вікон інсталяції видно портрети загиблих героїв Майдану. 

Читайте також: Їсти.Пити.Говорити. У Львові стартував проєкт про історію та сьогодення галицької кухні

У Львові з 20:00 год. 20 серпня до 05:00 год. 23 серпня обмежать рух транспорту на вул. Личаківській від будинку № 69 до будинку № 83. Тут мінятимуть аварійну ділянку колії.

В області за останній тиждень погіршилась епідеміологічна ситуація. Зросла кількість підтверджених випадків коронавірусної інфекції у населення і кількість госпіталізованих у медичні заклади.

Гарного дня!

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!