Зі Львова відкриють два нові авіарейси до Італії

3995 0
Вартість квитків та розклад польотів оприлюднять у найближчі дні.
Фото: 2.bp.blogspot.com

Фото: 2.bp.blogspot.com

Італійський лоукостер Ernest Airlines у 2018 році планує відкрити три нові авіамаршрути зі Львова до міст Італії. Про свої наміри розширити географію польотів авіаперевізник повідомив на Міжнародній туристичній виставці Borsa Internazionale del Turismo, яка днями відбулась у Мілані, передає ЦТС.

Відтак, уже цього року зі Львова можна буде полетіти до Рима та Мілана-Мальпенси. Розклад та вартість нових авіасполучень планують оприлюднити у найближчі дні.

Читайте також: Скільки українці готові платити за авіаквитки

Нагадаємо, у грудні минулого року Ernest Airlines здійснив перші рейси з львівського аеропорту до Неаполя, Венеції та Мілана. Ціни на квитки на обидва маршрути в один бік стартують від 49 євро. Згідно з розкладом, літаки до італійських міст курсують щотижня у п’ятницю та неділю. 

На апаратній нараді Львівської ОДА керівниця аеропорту «Львів» Тетяна Романовська повідомила, що із цього року літаки зі Львова полетять ще до кількох італійських міст – Сардинії, Верони та Парми.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!