Естонія закрила авіасполучення з Україною

2076 0
Влада заборонила польоти до країн, де високий рівень захворюваності на коронавірус.
Фото: Юрій Танчин

Фото: Юрій Танчин

Міністерство економіки та комунікацій Естонії заборонило угорській бюджетній авіакомпанії Wizz Air літати між Таллінном і містами України щонайменше до 28 липня. Про це повідомляє Громадське з посиланням на очільника відомства Расмус Рууд,

Зазначають, що влада заборонила польоти до країн, де високий рівень захворюваності на коронавірус. Окрім України, у переліку Швеція, Португалія, Росія і Білорусь.

Читайте також: Зі Львова відновили прямі рейси до Туреччини

Комерційний директор аеропорту Таллінна Ееро Пяргмяе додав, що заборона діятиме до 28 липня, після чого міністерство вирішить, чи продовжувати її.

У червні Wizz Air встигла виконати кілька рейсів між Таллінном та Києвом, Львовом і Харковом. Вони користувалися популярністю серед українців, які поверталися додому з заробітків після довгого очікування через закриті кордони.

Нагадаємо, WizzAir відкрила у Львові базу літаків та відновила рейси з львівського аеропорту.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!