На правах реклами

«Відповідає сучасним вимогам та Вашій індивідуальності». Chopard L.U.C. – переваги колекції

705 0
Наручні чоловічі годинники – не лише про точний час, це – часто стиль та розкіш, який викликає захоплюючі погляди оточуючих.

Успішний бізнесмен, під час підписання контракту, хизується стильним годинником. Альпініст чи гонщик, підкорюючи вершину чи нову трасу, завжди бере за помічника хронограф. Юнак, відвідуючи світські раути, не відмовляється похизуватися новою моделлю. Саме тому стилісти компанії Імідж радять кожному чоловіку мати у своєму арсеналі хоч би одні L.U.C Chopard Копії.

Основні відмінності колекції

Бездоганна точність, вічний календар, індикатори ходу чи атмосферного тиску, ударостійкість, захист від води та вологи, сапфірове скло та надійний механізм – все це і є основними характеристиками копій легендарного швейцарського бренду.

В салоні можна вибрати модель, яка відповідає сучасним вимогам та Вашій індивідуальності. На сайті представлені:

  • Вироби в класичному дизайні, які чудово доповнюють діловий костюм чи фрак. Запах віскі, відчуття грошей та політики присутній в кожному елементі класичних «Шопард». На металевому браслеті або шкіряному ремінці – кожен хронограф бездоганний.
  • Аксесуари для спорту. Шум вітру, шепіт морських хвиль, музика доріг і точність, яка не рушиться за жодних обставин. Спортивний стиль годинників виглядає брутально, а сам виріб допомагає впоратися в любій складній ситуації.
  • Fashion-моделі, в яких поєднані витонченість, шик та розкіш. Модні хронографи частіше за все носять на світських раутах, а тому вони мають вигляд ексклюзивних дорогоцінних прикраси.
  • Повсякденні дизайни, які відрізняються своєю універсальністю. Чоловічі наручні годинники в стилі кежуал стануть вірними супутниками в житті. Їх носять в офісі чи на прогулянці, вони доповнюють діловий костюм чи підкреслюють Вашу індивідуальність на вечірці. Головна особливість «Шопард» – зручність та практичність.

Chopard – це еталон престижу в усьому світі. Саме тому наручні годинники вважаються доречним подарунком на свята. Їх часто вибирають для ділових партнерів, керівників, колег.

Професійні стилісти Imidge рекомендують мати в своєму арсеналі хоча би одну модель, яка допоможе завжди відчувати себе впевнено. Замовляючи копії швейцарського бренду, чоловік отримує якісний виріб у розкішному, але стриманому дизайні. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!