Політична реклама

Евакуатори хочуть віддати "Львівелектротрансу", щоб ті забирали машини з колій

1563 0
У п`ятницю, 27 січня, на засідання виконавчого комітету Львівської міської ради буде винесено питання про передачу евакуаторів на баланс ЛКП «Львівелектротранс». Якщо відповідне рішення буде прийняте, то з понеділка в місті його "реалізуватимуть", - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий. А це дозволить евакуаторами забирати приватні автомобілі з колій.

"На одному з найближчих виконавчих комітетів ми передамо евакуатори на баланс «Львівелектротрансу». Ми маємо дуже багато прикладів, коли водії приватних автомобілів блокують рух електротранспорту і паркують машини на трамвайних коліях. Евакуатори у таких випадках могли б швидко виїхати і забрати машину вбік. Якщо у п’ятницю на виконкомі ми приймемо таке рішення, то вже з понеділка будемо його реалізовувати», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, згідно з ухвалою Львівської міської ради №120 від 27.01.2011 «Про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території м. Львова», у Львові є 88 місць для паркування автомобілів. Як повідомляв медіа-порталу «Твоє місто» заступник начальника управління транспорту та зв`язку ЛМР Андрій Білоус, із них обладнанні паркоматами 2 парковки на проспекті Шевченка.

Минулого понеділка стало відомо, що уряд відтермінував обов'язкове встановлення на парковках паркоматів або автоматичних в'їзних-виїзних терміналів. Відтак за парковки без паркоматів українцям треба буде платити до кінця березня

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!