Евакуаційними автобусами на Львівщину доправили понад тисячу людей. Головне за добу

1191 0
Коротко про те, як минула доба на Львівщині.
Фото: Іван Станіславський

Фото: Іван Станіславський

Прихисток переселенців. Двома евакуаційними потягами у Львів прибула ще 221 особа. На Львівщину також прибувають евакуаційні автобуси, які організувала УГКЦ. Від травня у відносно безпечні області України вдалося вивезти уже 1300 людей з Воскресенська, Запоріжжя, Миколаєва та інших місць, де тривають активні бойові дії. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Окрім цього, організатори евакуацій тісно комунікують з медико-психологічною допомогою.

Читайте також: «Ми розбили на полі бою наратив росії, що України не існує як держави», – Сергій Плохій

Перетин кордону. Чотирма потягами у Перемишль зі Львівщини відправили 808 людей.

Пункти пропуску на виїзд у Львівській області за добу перетнули 17 тисяч 187 осіб. Із України через західний кордон виїхали 36 тисяч осіб. Натомість повернулось 34 тисячі громадян нашої держави.

Підозрілі об’єкти та особи. Поліція області опрацювала 1464 звернення щодо підозрілих людей та об‘єктів

Нагадаємо, що Бюро економічної безпеки України виявило на території Львівської області підприємство, яке імпортувало сировини та обладнання з російської федерації для виготовлення продукції. Виявилося, що ТОВ заборгувало перед російським підприємством понад 200 мільйонів гривень.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!