Евакуйованим до рф росіяни наказують повертатися назад у Донецьк

6910 0
Люди, які виїхали в росію в січні-лютому, мають повернутися назад.
Фото умовне

Фото умовне

Окупаційна влада на тимчасово окупованій території Донецької області отримала вказівки від російських кураторів щодо повернення на зазначені території людей, які виїхали протягом січня-лютого 2022 року до російської федерації. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ. 

«Відповідно до вказівок місцевих адміністрацій, громадяни повинні повернутись до населених пунктів за місцем реєстрації/проживання після двох місяців перебування на території росії», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Українські сили звільнили територію Сумщини від російських військ

У Генштабі також пишуть про те, що понад 80% особового складу деяких підрозділів, що були задіяні у війні, не бажає брати участь у подальших бойових діях. Командири військових частин окупантів заборонили звільнення військовослужбовців у яких закінчилася терміни контрактів до закінчення так званої «спеціальної військової операції».

Коротко по напрямках: 

На Донецькому і Таврійському напрямках противник продовжує нарощування угруповання військ;

Окупанти не полишають спроб наступальних дій в напрямку населених пунктів Попасна та Сєвєродонецьк. Успіху не мають;

На Слобожанському напрямку противник продовжив блокувати місто Харків, здійснює обстріли житлових кварталів з використанням артилерії;

Окупанти повністю вивели підрозділи своїх військ з території Сумської області до російської федерації;

На Південнобузькому напрямку ворог вів бойові дії в районі населеного пункту Олександрівка. Мети не досяг.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!