Політична реклама

Фабрику святого Миколая у Львові відкриють завтра

985 0
У середу, 12 грудня, у приміщенні Львівського палацу мистецтв у межах проведення благочинної акції «Миколай про тебе не забуде!» уже вдванадцяте відбудеться урочисте відкриття фабрики святого Миколая.

Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

12 грудня о 12:00 свою роботу вже дванадцятий рік поспіль розпочне фабрика святого Миколая. Під час урочистої церемонії відкриття червону стрічку переріже о. Стефан Батрух, духовний координатор акції «Миколай про тебе не забуде!». Перший подарунок запакує Павло Табаков – співак, композитор, переможець телепроектів «Шанс» та «Голос країни». Для присутніх проведуть екскурсію фабрикою.

Упродовж тижня тут працюватимуть близько 700 волонтерів: старшокласників та студентів. Усі вони, незважаючи на залікову та екзаменаційну сесію, безкорисливо присвячують свій час тому, щоб допомогти святому Миколаю прийти безпосередньо до домівок дітей. На фабриці працюватимуть такі відділи: прийом подарунків, видача адрес потребуючих дітей, сортування, пакування, перевірки якості подарунків. Волонтери працюватимуть дуже інтенсивно, адже до Дня Святого Миколая залишилися лічені дні, і від усіх нас залежить, чи віра у диво та добро не згасне у серцях потребуючих дітей нашого міста, зазначають організатори акції «Миколай про тебе не забуде!».

Відвідати фабрику святого Миколая, долучитися до акції та допомогти принести радість, щастя та усмішки тим, хто цього справді потребує, зможе кожен охочий. Іграшки, солодощі, канцелярські речі, дитячі книжки просять приносити до 17 грудня на фабрику святого Миколая, яка працюватиме в приміщенні Львівського Палацу мистецтв за адресою: вул. Коперника,17 (з 10.00 до 19.00 год.).

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!