Facebook пояснить користувачам, як формується їхня стрічка новин

2217 0
Нова функція повністю запрацює до 2 травня.
фото: www.ednist.info

фото: www.ednist.info

У соціальній мережі Facebook з’явиться нова функція, де можна буде переглянути, як алгоритми вирішують, що показувати у стрічці новин. Про це повідомляє BBC.

Читайте також: Як перевірити, чи використовував Facebook ваші дані. Інструкція

Цю інформацію можна буде дізнатися і з мобільного додатку, і з повної версії сайту. Нова кнопка «Чому я бачу цей пост?» (Why am seeing this post?) показуватиме, які дії призвели до алгоритмів Facebook. Її можна буде знайти у меню, що з’являється у верхньому правому кутку кожного посту у стрічці.

Скрін-шоти функції / BBC

Нова функція повністю запрацює до 2 травня, втім деякі користувачі могли скористатися нею ще від учора. Крім цього, Facebook додасть більше інформації до кнопки «Чому я бачу цю рекламу?», яка з’явилася раніше.

Читайте також: Львів’янин, який дбає, щоб Facebook не ламався

У компанії пояснюють, що таким чином хочуть надати користувачам більше контексту і контролю під час користування Facebook.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!