Facebook призначив відповідального за захист персональних даних своїх користувачів

937 0
Через безліч скарг на порушення конфіденційності керівництво соціальної мережі Facebook ввело посаду директора із захисту персональних даних.

Як повідомляє Agence France-Presse, відповідну заяву компанія випустила у вівторок, 13 вересня. У середині жовтня посаду директора з персональних даних займе юрист Ерін Іган. У заяві Facebook сказано, що вона має великий досвід у вирішенні проблем, пов'язаних з конфіденційністю, спамом і шпигунськими програмами.

Нагадаємо, Facebook неодноразово звинувачували в необережному поводженні з особистою інформацією. Так, у вересні 2010 року дані мільйонів користувачів потрапили в рекламні агентства. В листопаді того ж року керівництво соціальної мережі визнало, що деякі розробники продавали ідентифікаційні номери користувачів сторонньому брокеру.

У вересні 2011 року німецький міністр із захисту прав споживачів Ільзе Айгнер закликала колег не користуватися кнопкою Facebook "Я рекомендую" (Like), заявивши, що вона допомагає потенційним злочинцям збирати персональні дані користувачів.

Джерело: http://novynar.com.ua/business/187259
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!