Facebook швидше реагуватиме на проросійські дописи

1987 0
Юрій Стець, міністр інформаційної політики, домовився з керівництвом європейського офісу Facebook щодо оперативного реагування на «бани» та антиукраїнські пости. Про це на своїй сторінці Facebook написав заступник Стеця Артем Біденко.
фото: bloggingrepublic.com, kiev.ko.olx.ua

фото: bloggingrepublic.com, kiev.ko.olx.ua

Він повідомив, що міністр інформаційної політики провів зустріч з керівництвом європейського офісу Facebook цієї ночі. «Неофіційно: міністр був досить жорсткий, в процесі зустрічі ми показали акаунти «ДНР-ЛНР» зі свастиками, трупами, і прямо у присутності директорів fb надіслали скарги на карикатури, які й раніше ніхто не блокував», - стверджує Біденко.

При цьому показали акаунти громадян України, сторінки яких банили без причин. «Розмову на тему «ось наші правила, ми суворо їх дотримуємося» нам вдалося перевести в сторону «давайте думати, як вийти з некрасивої ситуації», - наголосив Біденко.

Наразі сторони домовилися про те, щоб оперативно реагуватимуть на нечесні «бани» та інформувати проросійських порушників. «Чекаємо від них менеджера, якому від нас буде надходити інформація», - заявив заступник Стеця.

Джерело: unian.ua.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!