Політична реклама

Фан-зону Євро-2012 у Львові планують відкрити 7 червня

2027 0
Фан-зону Євро-2012 у Львові планують відкрити 7 червня 2012 року. Монтаж зони для вболівання, яка вмістить до 30 тисяч уболівальників, розпочнуть на початку травня на проспекті Свободи. .

«За технічними характеристиками львівська фан-зона розташована у найкращому місці. Це центральна площа, де відбуваються головні події у місті, дуже популярному серед львів’ян. На території встановлять два великі екрани для перегляду матчів чемпіонату, а також сцену для розважальної програми. Крім того, тут буде ресторан, крамниця офіційного дистриб’ютора спортивних товарів, торгівельні намети й санітарна зона. Ми розраховуємо на те, що прийде якраз велика кількість мешканців Львова, приїде багато людей із сусідніх областей. За прогнозами до Львова приїде велика кількість вболівальників із країн-сусідів (від 20 тисяч фанів)», - розповів директор департаменту «ЄВРО 2012» Олег Засадний.

Відкриття території вболівання заплановане перед початком чемпіонату – 7 червня.

Олег Засадний зазначив, що в цей день буде концерт і святковий феєрверк, щоб налаштувати людей на старт Євро-2012, і «освятити» фан-зону. «А вже 8 червня ми запросимо людей на відкриття і перший матч, який пройде у Варшаві», - додав він.

Джерело: uefaeuro2012.lviv.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!