Файлообмінник EX.ua відновив роботу на новому домені

4631 0
Популярний сервіс зберігання інформації, який закрили в листопаді, відновив частину функцій, якими вже можуть послуговуватися користувачі на новому сайті. Зокрема, знову можна буде зберігати свої файли, архіви, підбірки тощо.
Фото: tourmag.com

Фото: tourmag.com

Про перезапуск EX-файлів на новому домені FEX.NET (File EXchange Network) повідомили творці ресурсу. За їх словами, користувачі відомого порталу часто послуговувалися ним, як персональним жорстким диском, зберігаючи персональні й робочі файли.

У новій версії сервісу використали інші технології й додали нові функції: файли будь-якого формату й розміру можна зберігати анонімно, автоматично конвертувати. Змінився й термін зберігання – 7 днів, про сплив якого користувача сповіщатимуть.

Власники домену обіцяють, що перші 100 тисяч українців зможуть користуватися сервісом за 1 долар на місяць. Крім того, власники поштових скриньок EX.ua отримають нові на  FEX.NET з тим же логіном і паролем.

Нагадаємо, про закриття порталу EX.ua власники повідомили 16-го листопада, обґрунтувавши своє рішення необхідністю захистити файли користувачів від постійних кібератак. Користувачам дали на вилучення особистої інформації 2 тижні. 

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!