Сторонибабський спиртзавод на Львівщині продали з аукціону за 142 млн грн

2388 0
Це рекордна вартість у 2023 році.
Фото: ФДМ

Фото: ФДМ

Фонд держмайна продав Сторонибабський спиртзавод, що у Золочівському районі на Львівщині, за 142 мільйони гривень, про це повідомляє пресслужба відомства.

«За спиртовий актив на Львівщині змагалися 3 компанії, а фінальна вартість зросла майже втричі – з 53,4 млн до 142 млн гривень», – пишуть у ФДМ.

Читайте також: Готель «Власта» у Львові виставили на продаж за 7 млн грн

Там наголошують, що це рекордна вартість у 2023 році.

За даними Прозоро. Продажі, найвищу ставку у 142 млн грн за Сторонибабський спиртзавод запропонувало ТОВ «Ес-Ойл». Компанія зареєстрована три роки тому у Львові на вул. Лазаренка, основний вид діяльності: оптова торгівля твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами. Кінцевим бенефіціарним власником є Олександр Варбаца з Яворівщини.

Окрім ТОВ «Ес-Ойл», в торгах брали участь дві інші компанії: ТзОВ «НЬЮ ІТ СОЛЮШНС» та ТзОВ «Аква Солар Інвест». зареєстроване у 2020 році у Львові. 

Нагадаємо, у жовтні відбувся онлайн-аукціон з малої приватизації комплексу бази відпочинку «Трембіта», що у селищі Верхнє Синьовидне Стрийського району на Львівщині. Взяти участь в аукціоні зголосилися аж 83 учасники, що стало рекордом на торгах з продажу держмайна. Об’єкт продали у понад 136 разів дорожче від початкової вартості.

Ольга Коваль

_______________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!