Фехтувальниці зі Львова вибороли срібло Кубку світу

888 0
У складі української команди: Влада Харькова, Інна Бровко, а також дві представниці Львова – Ксенія Пантелєєва та Юлія Свистіль.
фото: нок україни

фото: нок україни

Українська команда фехтувальниць відкрила новий фехтувальний сезон срібною медаллю на Кубку світу, що проходив цими вихідними у столиці Естонії. У складі: Влада Харькова, Інна Бровко, а також дві представниці Львова – Ксенія Пантелєєва та Юлія Свистіль.

Як повідомляє Національний олімпійський комітет України, на шляху до другої сходинки п'єдесталу підопічні Богдана Нікішина здолали чинних чемпіонок світу кореянок (45:39) та бронзових медалісток останньої світової першості – Польщу (44:37). Зупинити українок зуміли лише у фіналі віцечемпіонки світу та Європи-2022 – представниці Італії (28:33).

Читайте також: Львівський веслувальник став чемпіоном світу серед молоді

Для довідки

Юлія Володимирівна Свистіль – 27-річна українська фехтувальниця на шпагах, бронзова призерка чемпіонату Європи. Розпочинала фехтувати з рапіри, але потім потрапила на шпагу до відомого львівського тренера Андрія Орликовського. У 2015 році виграла бронзову медаль юніорського чемпіонату світу.

Ксенія Пантелєєва – 28-річна українська фехтувальниця, що спеціалізується на змаганнях зі шпаги. Учасниця Олімпійських ігор 2012 року у Лондоні, срібна призерка Кубку світу 2012 у командному заліку, чемпіонка України. Заслужений майстер спорту.

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!