Політична реклама

Феєрверки можуть бути небезпечними для життя та здоров'я

1311 1
Як повідомляє управління з питань надзвичайних ситуацій Львівської міської ради під час святкувань потрібно не забувати про власну безпеку та безпеку довколишніх і дотримуватись правил користування феєрверками і бенгальськими вогнями.

Ідуть новорічні свята, які прийнято святкувати широко і гучно, тобто з використанням піротехнічних засобів. Засоби, які можна використовувати в приміщенні, – це бенгальські вогні, хлопавки, в жодному разі не можна запалювати поблизу новорічної ялинки та легкозаймистих речей.

Якщо використовувати феєрверки чи петарди, то слід особливо пам’ятати про правила безпеки: їх можна запалювати лише на дворі.  Батьків просять у жодному разі не довіряти дитині самій пускати в хід піротехнічний виріб.

"Роблячи покупку, ви можете вимагати від продавця документи, що підтверджують якість піротехнічних виробів: сертифікат якості, детальна інструкція", -  зазначає Віктор Іваніцький, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій ЛМР. 

26 Грудня, 2012 15:32
Радміла Чому нікому не приходить в голову, що пітарди повинні використовуватись тільки в спеціальних місцях? Для літніх людей, немовлят, та й переважної більшості громадян свята перетворились на випробовування. Таке враження, що бойові дії. Невже не зрозуміло наскільки шкідливі для здоров'я такі "шумові ефекти". Любителів пітард десятки, а страждають тисячі
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!