«!FEST» планує створити унікальний медичний центр

6148 0
Андрій Худо повідомив про плани «!FEST» відкрити сучасну медичну клініку.
ілюстрація: materiais.pebmed.com.br

ілюстрація: materiais.pebmed.com.br

Про плани створити сучасну медичну клініку говорив львівський ресторатор, співзасновник Холдингу емоцій «!FEST» Андрій Худо під час бізнес-сніданку в рамках Lviv Startup Days.

Читайте також: Люди твого міста: Андрій Худо про Львів емоційний

«Це життєва необхідність. Треба мати базову медичну допомогу. Те, що в нас зараз є в країні… краще туди не потрапляти. Хто має гроші – може лікуватися за кордоном, а хто не має – має проблеми. Усе починається із думок і філософії. Ми витратили кілька днів на різні обговорення. Маємо запрошення до Одеси, щоб оглянути сучасну медичну клініку там. Думаю, ми рухатимемося в цьому напрямку. Коли дійдемо до реалізації – важко сказати. У нашому розумінні це має бути платформа для найкращих лікарів: крутий кабінет чи операційна. Якщо хтось класний стоматолог – нехай туди стає. Хтось хороший дитячий лікар – ось, будь ласка, вам кабінет. Тобто хочемо обирати найкращих та давати можливість надавати якісні медичні послуги на цій платформі», –  розповів Андрій Худо.

Нагадаємо, Холдинг емоцій !FEST спільно з дитячим садочком «Веселі та розумні» відкрив приватну школу. У промо-ролику команда закладу обіцяє виховати вільно мислячу людину, яка буде небайдужою до навколишнього світу. Окрім того, вмітиме плавати двома стилями, вільно спілкуватися англійською та кататися на велосипеді.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!