«!Fest» відкриє у Львові ще одну пивоварню

5153 0
Нова пивоварня виготовлятиме до 3 млн літрів пива на рік.
Фото: прес-служба !FEST

Фото: прес-служба !FEST

Львівська мережа концептуальних авторських ресторанів «!Fest» відкриє другу пивоварню на території закинутого заводу «Галичскло», яке нині належить холдингу «!Fest». Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила Оксана Пужаковська, PR-менеджер компанії «!Fest».

«Нова пивоварня буде на території клубу "FESTrepublik", оскільки це наш простір і ми його розвиваємо. Нам бракує пива не тільки для власної мережі ресторанів. Ми вже замовили обладнання, але його ще везуть», – розповіла Оксана Пужаковська.

Читайте також: «!Fest» планує створити унікальний медичний центр

За її словами, відкриття її залежить від того, коли привезуть та встановлять обладнання. Нова пивоварня має виготовляти до 3 млн літрів пива на рік.

Окрім пивоварні, як йдеться на сайті «!Fest», у цьому році планують запустити майстерню кераміки, де виготовлятимуть та продаватимуть кухонний та сувенірний посуд. А на одному із поверхів клубу «!FESTrepublik» розмістять кавовий хаб, де вчитимуть правильно варити каву. 

Нагадаємо, першу пивоварню, яка працює на місці універмагу на площі Ринок, холдиг ресторанів відкрив у 2014 році. 

Вікторія Ейсмунт

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!