«!Фест» запропонує Львову компроміс щодо «шоколадних» ванн на Сербській

4172 0
Львівський апеляційний адмінсуд залишив чинним розпорядження Галицької районної адміністрації про демонтаж самовільно встановлених металевих конструкцій на фасаді будинку №3 на вулиці Сербській («Майстерня шоколаду»). Натомість у компанії «!Фест» наголошують, що це ще не кінець у розгляді справи. Проте обіцяють найближчим часом запропонувати міській владі розумний компроміс щодо для вирішення проблеми.
Фото: ЗІК

Фото: ЗІК

Начальник юридичного відділу Галицької РА Львова Оксана Яремко розповіла, що існує розпорядження Галицької райадмінстрації про демонтаж металевих конструкцій на будинку на вулиці Сербській, 3, відповідно до якого ТзОВ «Шоколад» мало би добровільно демонтувати їх, пише ZIK.

Власники цих конструкцій не зробили цього, тому районна адміністрація звернулася до Господарського суду з позовною заявою про зобов’язання ТзОВ «Шоколад» до вчинення дій – приведення фасаду будинку до попереднього стану. Але розгляд цієї справи був зупинений до вирішення в суді іншої справи – щодо скасування згаданого розпорядження Галицької адміністрації, повідомила юрист.

«ТзОВ «Шоколад» домагалося у суді скасування нашого розпорядження про демонтаж. Однак 23 жовтня ми виграли цю справу в апеляційному суді і на сьогодні це розпорядження є чинним. Відтак, в Господарському суді має бути відновлена наша справа про приведення фасаду будинку на Сербській, 3 до попереднього стану. Тобто, про примусовий демонтаж наразі не йдеться. У разі лише виграшу справи в Господарському суді скеровуватимемо документи виконавчій службі для примусового демонтажу», – уточнила вона.

Співзасновник «Холдингу емоцій «!Фест», якому належить заклад на Сербській, Юрій Назарук розповів tvoemisto.tv, що частині львів’ян ці конструкції подобаються, частині – ні, і, на його думку, аналогічно – з міськими чиновниками.

«Ми спробуємо вийти з ситуації і найближчим часом маємо намір запропонувати компроміс міській владі, аби не продовжувати цих протиріч», – сказав Юрій Назарук.

Однак, яка це буде пропозиція і чи зніме «!Фест» конструкції з будинку на Сербській – він не уточнив.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!