!Fest збудує готель на Лемківській у Львові. Візуалізація

6843 2
Раніше там було «Видавництво Старого Лева».
Фото надали в !Fest

Фото надали в !Fest

«Холдинг емоцій !Fest» збудує на вулиці Лемківській, 15а у Львові готель. Про це Tvoemisto.tv повідомили у пресслужбі компанії.

У 7-поверховому готелі розмістять 69 двомісних номерів. Відкриття запланували на кінець цього року. Для відвідувачів буде невелика парковка, втім інформацію про кількість паркомісць та зірок готелю поки що не оприлюднюють.

Читайте також: Нерівна оплата праці для чоловіків і жінок — це архаїзм

Додамо, що раніше за адресою Лемківська, 15а розташовувалася «Лабораторія їжі» Холдингу, а також «Видавництво Старого Лева». Поруч, на Лемківській, 15, є «Кондитерка на Лемківській», що також належить до мережі.

Нагадаємо, «Холдинг емоцій !Fest» — львівська мережа, яка об'єднує два десятки ресторанів, пивоварню, пекарню, будівельну компанію, видавництво, бренд одягу, магазини сувенірів, крамниці. Кінцевими власниками Холдингу є Андрій Худо, Юрій Назарук та Дмитро Герасімов. Згідно з даними аналітичної системи YouControl, вони також є кінцевими власниками ТзОВ «Бізнес-центр Лемки», якому у вересні 2017 року виконком ЛМР погодив містобудівні умови та обмеження на зведення готелю.

Вікторія Ейсмунт

Візуалізацію надали у Холдингу емоцій !Fest

2 Жовтня, 2019 20:49
Олександр Це Ми так себе поважаемо.Вічні мовні прогинання під когось.В центрі Нашого міста,як в Торонто.В Варшаві чомусь все на польській мові.
2 Жовтня, 2019 19:49
L. Фестовим дебілам, які забули власну мову (а деякі нею ніколи й не володіли), можна присвятити вірш Олександра Бойчука, який ше у 2005 р. у Харкові написав: "... чому ж ти, блд, не любиш Україну?" Я би додав туди ше рядок про українську мову. І про Львів. Архітектори хуєві.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!